Uncategorised

چطور دنیا را تا 2030 به جایی بهترتبدیل کنیم

آیا می توانیم به فقر و گرسنگی پایان دهیم؟ با تغییرات اقلیمی مقابله کنیم و برابری جنسیتی را تا 15 سال اینده بدست اوریم؟دولتهای جهان میگویند میتوانیم.در جلسه ای در سازمان ملل متحد در پاییز 2015، آنها توافق کردند تا اهداف جدید جهانی برای توسعه دنیا تا سال 2030 ایجاد کنند.متخصص توسعه اجتماعی آقای مایکل گرین ما را دعوت کرده تا ببینیم چگونه می شود به این اهداف دست یافت.

مایکل گرین عضوی از تیمی هست که شاخص توسعه اجتماعی را ایجاد کرد ه اند که استاندارد ی برای رتبه بندی جوامع هست که بر اساس تامین نیازهای شهروندان می باشد.

 

سیلیکون فلات

سیلیکون فلات می خواهد مثل سیلیکون ولی مولد باشد.

Silicon Falaat wants to be generative like Silicon Valley.

ایران از دانش نیمه هادیها و سیلیکون تقریبا بی بهره می باشد. آیا روزی ایران به دانش نیمه هادیها دست پیدا کرده و از تولید آنها سهمی در بازار چند میلیارد دلاری جهانی خواهد داشت؟ آیا تنها تکنولوزهای نوین امکان تولید محصول را دارند یا با ایده های ساده با مکانیزم تولید آسان محصولات و خدمات درآمدزا میتوان تولید کرد؟ ارزانترین روش مقابله با خشکسالی و تامین آب شرب فراوان چگونه در ایران حاصل خواهد شد؟ آب و تکنولوژی دو عامل پیشرفت تمدن مدرن می باشد.

Iran suffers from lack of High Techs like Silicon and Semicondactors. will Iran take these high techs some day and get benefit of these gianet multi billion industries in the world?

how can we fight against drought and lack of water in Iran? can we get cheapest technology for fresh water supply?

این سایت سعی دارد با همکاری شرکت های کوچک تولیدی دانش بنیان ، شهرکهای صنعتی، تعاونی ها و شرکت های بزرگ در تمام زمینه ها از طراحی ، ساخت و تولید ، بازاریابی ، صادرات ، واردات فناوری در زمینه ی تکنولوژی های برتر با همکاری سرمایه گذاران در بخش های گوناگون  فناوری  اقدام به ایجاد سیلیکون ولی ایران یا سیلیکون فلات نماید.
خدمات این سایت:

ایجاد دایره المعارف مشاغل
ایجاد پیوند بین سرمایه گذاران با صاحبان ایده
بازاریابی برای محصولات
صادرات 
واردات تکنولوژی

کشمکش تولید برق در 2016، پیک برق فسیلی فرا رسیده است

نحوه تولید برق به طور چشمگیری در حال تغییر می باشد، همچنانکه عصر نیاز روبه افزایش همیشگی نیاز به سوختهای فسیلی در حدود یک دهه رو به پایان می باشد.این بر اساس پیش بینی اخیرتحلیل گروه اقتصاد انرژی نو بلومبرگ که نقشه  بازار برق جهانی را برای 25 سال آینده طراحی میکند می باشد.به این دوران، پیک سوختهای فسیلی گفته میشود،دگرگونی که اتفاق می افتد  به خاطر اتمام سوختهای فسیلی نمی باشد، بلکه پیدا کردن منابع جایگزین ارزانتر.بخاطر خودروهای الکتریکی و باتری های مقرون به صرفه ذخیره برق خورشیدی که زودتر از انتظار رسیده اند نیاز به این منابع از جدول زمانی جلوتز زده است.

در زیر هشت دلیل عمده برای انتقال در بازار برق آمده است.

1.دوران طلایی گاز وجود نخواهد داشت

2. برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر 7.8 تریلیون دلار جذب میکند

3.خودرهای الکتریکی بازارهای برق را نجات میدهد.

4.باتری ها به شبکه های برق متصل میشوند

5.قیمت برق خورشیدی و بادی افت میکند

6.عوامل ظرفیت فوق الهاده افزایش می یابد

7.آلوده کننده جدید(هند) که باید نگرانش باشیم

8.دگرگونی ادامه دارد

 

 

سخنرانی بیل گیتس در تد 2010 درباره آینده انرژی در 2050

نوآوری برای صفر ،رسیدن به انتشار کربن صفر

گرمایش زمین، تغییرات آب و هوایی که بر اثر انتشار دی اکسید کربن سرعتش افزایش پیدا کرده است، دانشمندان و کارآفرینان و دولت ها را مجبور می کند تا راه حل هایی برای رساندن انتشار این آلاینده ها را به صفر پیدا کنند. موسسه خیریه بیل و ملیندا گیتس از چمله این نهادها می باشد که برای مبارزه جهانی علیه فقر، بیماری ها و یافتن راه های تولید انرژی سبزتر، قابل اعتمادتر و پایدارتراقدامات زیادی تا به حال کرده است. در این سخنرانی تد بیل گیتس راه های گوناگون رسیدن به انرژی پاک و بی خطر و مقرون به صرفه تر را با هدف رسیدن به کربن صفر تا سال 2050 بررسی می نماید.

این ویدیو داری زیرنویس فارسی هم می باشد که برای درک راحتتر سخنرانی موثر خواهد بود.

آگهی ها

شهرک های صنعتی

طرح های اقتصادی

پروژه ها